Asset 1

Sitecore

Het Zwitsers zakmes voor online

Sitecore is het Zwitsers zakmes onder de content management systemen. Dit CMS is zeer geschikt voor organisaties die complexe online wensen hebben en hoge eisen stellen aan functionaliteit, integratie en schaalbaarheid. Axendo is Certified Solution Partner van Sitecore.


Sitecore CMS is een closed source .NET content management systeem voor websites, intranet-, en extranet- toepassingen. In tegenstelling tot andere CMS-en is er een strikte scheiding tussen de content- en presentatielaag van sites. Dit CMS bestaat dus eigenlijk uit twee oplossingen: een intuïtieve content manager voor redacteurs en een open standaard voor developers voor applicaties, integraties en ontwikkeling. Het kan goed gekoppeld worden aan diverse systemen op bijvoorbeeld het gebied van ERP, CRM, Finances en Recruitment. Dit alles maakt Sitecore een zeer krachtig, uitgebreid ontwikkelplatform voor online oplossingen. 

Experience platform

Het Experience Platform van dit content management systeem is de droom van iedere marketeer. Er is keuze uit diverse marketing tools die zijn geïntegreerd. Zo kan je bijvoorbeeld met de Email Campaign Manager (ECM) e-mailcampagnes opzetten en monitoren, kun je eenvoudig zelf A/B testen aanmaken en content automatisch personaliseren door gebruikersprofielen te creëren. Al deze informatie kan perfect geanalyseerd worden met de analyse tools en vervolgens met de rapportagetool omgezet worden in heldere overzichten. Websites en webshops kunnen hierdoor optimaal ingericht worden, wat zorgt voor een hoge conversie.

Axendo en Sitecore