Proact - Umbraco website | Axendo
Asset 1

Hosten in de cloud

Proact

Proact heeft VX overgenomen, een wereldwijde specialist op het gebied van Azure Cloud, Servervirtualisatie en Enterprise Monitoring. Proact kwam met de vraag hoe zij deze medewerkers met een complex specialisme goed toegankelijk konden maken voor klanten.

Onze partner Beeldvoerders ging aan de slag met het concept en nam het UX-ontwerp, beeld en blog voor zijn rekening. Hoe beeld je bijvoorbeeld de beveiliging van ICT-infrastructuur uit en kun je een echte cloud maken met een rookmachine? De volgende stap bestond uit het uitdenken van de salesfunnel, hoe kunnen potentiële klanten op een prettige manier Proact VX leren kennen en contact leggen. Hier kwam de techniek om de hoek kijken.

Umbraco en Eloqua marketing automation software

We hebben samen met Proact de voor- en nadelen van verschillende technische oplossingen bekeken. Uiteindelijk is voor Umbraco gekozen omdat dit systeem zeer geschikt was voor de bedachte inrichting en de geschiktheid van Umbraco om dit te koppelen met Eloqua, dé marketing automation software van Oracle.

Met behulp van Eloqua kan Proact inzien waar een bezoeker interesse in heeft, bijvoorbeeld blogs en whitepapers van een bepaald specialisme. Op basis hiervan kan gepersonaliseerde content aangeboden worden voor een optimale klantbeleving. Ook worden de webformulieren vanuit Eloqua ingelezen in Umbraco en getoond op de website. Ingevulde formulieren gaan direct naar Eloqua. Door de ingerichte workflow in Eloqua komt de aanvragen direct terecht bij de juiste persoon of afdeling.  

Meer weten over deze case of wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op. We vertellen je graag meer. 

Contact

 

Toolbox

Technieken die we gebruiken
 • Umbraco

  Content Management Systeem

 • Umbraco Cloud

  Umbraco Cloud hosting

 • SEO Checker

  Zoekmachine optimalisatie tool

 • ASP.NET

  Hét Microsoft framework

Koppelingen

Hier koppelen we mee
 • Oracle Eloqua

  Marketing automation software

Partners

De krachtenbundeling
 • Beeldvoerders

  UX design en vormgeving