Martijn Beumers
7-10-2020

Axendo lid van Dutch Digital Agencies

In de zomer van 2020 zijn wij toegetreden tot de Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging voor de digitale industrie. We zien het als een eervolle beloning voor het mooie werk dat we in de afgelopen jaren voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Nu we lid zijn prijkt Axendo op de website van DDA tussen de toonaangevende spelers in de branche. We kijken ernaar uit om onze kennis te delen en te leren van onze vakgenoten.

Over Dutch Digital Agencies

DDA is de branchevereniging en kennisorganisatie van bureaus die digitale oplossingen bedenken, vormgeven, ontwikkelen, inrichten, meten en onderhouden. De leden zijn geen consultancy clubs (die adviseren over het digitale domein) en ook geen reclamebureaus (die hun uitingen deels via het digitale kanaal uitzenden). Het zijn makers. Bouwers. Uitvinders.

Over Axendo

Axendo is een digitaal bureau uit Leusden met ook een vestiging in Dordrecht. Wij vinden dat internet toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bouwen we met ons team deskundige en communicatieve techneuten aan slimme online platformen met een geweldige gebruikerservaring.

Voor de kenners: naast lid van de brancheorganisatie Dutch Digital Agencies (DDA) zijn we Microsoft Silver Partner, Umbraco Gold Partner en Certified uCommerce Partner. Axendo is oprichter van de Nederlandse Umbraco Gebruikersgroep (DUUG), actief lid van de community en dit jaar uitgeroepen tot Umbraco Cloud Powerhouse én Umbraco Contributing Partner.

Wij werken voor het Koninklijk Watersportverbond, EO, amsterdam&partners, Verbond van Verzekeraars, Aviko, NHG, Reclassering Nederland en vele andere organisaties.

Meer weten?
Heb je een brandende vraag over ons of de DDA?

Martijn Beumers
Algemeen directeur
[email protected]
06 11 200 209