Asset 1

Umbraco CMS

De motor voor jouw online platform

Axendo bouwt al jaren op Umbraco

Umbraco is bij Axendo de nummer één keuze als het om Content Management Systemen gaat. Al sinds 2009 werken we bij Axendo met dit CMS, richten we de Dutch Umbraco Usergroup (DUUG) op en inmiddels zijn we ook een zeer actief Umbraco Platinum Partner.

Umbraco is wereldwijd het meest gebruikte open-source .NET Content Management Systeem en groeit hard door. De teller staat inmiddels op 400.000+ installaties.

Basis van flexibiliteit en schaalbaarheid

De kracht van Umbraco is de grote flexibiliteit die diep in de core van dit CMS zit. Elke implementatie is hierdoor volledig naar de requirements van het project aan te passen en in te richten. Umbraco is een Deens product en wordt door deze flexibiliteit regelmatig vergeleken met het andere Deense succes-product Lego.

Deze flexibiliteit bied op technisch vlak grote voordelen, maar ook een ongekende flexibiliteit voor web-designers en de redacteuren die met Umbraco werken. Dit maakt dat Umbraco gemakkelijk meegroeit met de behoeftes van de organisatie. Van website of backend voor een app tot meertalige multi-site met e-commerce functionaliteit en integraties met marketing- en ERP-systemen.

Ook online groeien met Umbraco & Axendo?

Aan de slag met o.a. marketing automation en personalisatie: Umbraco voor de marketeers.

Gebruiksvriendelijk content-beheer op maat

Het content beheer deel van Umbraco is grotendeels in te richten naar de wensen en eisen van de implementatie. Hierdoor hoeft een content-beheerder niet overladen te worden met knoppen en velden op onlogische plekken. Dit zorgt voor een korte leercurve en kan een webredacteur na een korte training direct aan de slag. 

Dataveiligheid heeft altijd de aandacht

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Umbraco. Zo worden de laatste veiligheidsstandaarden toegepast en elke zes maanden wordt Umbraco preventief getest door een security agency, maar worden er ook door derden security audits uitgevoerd en gedeeld met Umbraco. Ook Axendo laat voor diverse klanten security audits uitvoeren door specialistische security agencies.

Wij helpen je écht alles uit Umbraco te halen

Wij snappen Umbraco en kennen alle best-practices om jouw online platform optimaal in te richten. Betrouwbaarheid en schaalbaarheid zijn onze uitgangspunten, maar wel met een pragmatische blik.

De flexibiliteit van dit platform maakt het mogelijk een grote diversiteit aan online oplossingen met dit CMS te realiseren. We zetten Umbraco onder andere in voor oplossingen zoals Corporate websites die doorgroeien, meertalige multi-site oplossingen, e-commerce platformen gekoppeld aan meerdere backoffice systemen en een online magazine en jaarverslagen platform op Umbraco Cloud.

Axendo is zeer ervaren met het koppelen van andere systemen binnen een Umbraco omgeving. Wij koppelden onder andere met recruitment systemen als AFAS Profit, Connexys, PeopleXS en Workday, met Salesforce en Accountview, maar ook met specifieke tools zoals het cultuur-history hub platform van Delving.

Umbraco Health Check

Je gebruikt Umbraco al, maar bent benieuwd of je omgeving sneller, veiliger en stabieler kan draaien? Doe de Umbraco Health Check waarin onder andere veiligheid, snelheid, vindbaarheid en toegankelijkheid onder de loep worden genomen.

Meer informatie over Umbraco Health Check

Axendo en Umbraco maken groei flexibel en schaalbaar

Umbraco in de Cloud

Axendo bied oplossingen aan op het cloud platform van Umbraco: Umbraco Cloud.

Dit platform is niet zomaar "Umbraco in de cloud", maar geeft vele voordelen zoals onder andere geautomatiseerde upgrades van Umbraco versies, Content-Flow voor content migratie tussen verschillende omgevingen en ongelimiteerde opslag en dataverkeer.

Alles over Umbraco Cloud