Asset 1

Grootschalig online shopping platform

Steeds meer ondernemingen gebruiken het internet om hun producten te verkopen. Eén voor één komen zij op de proppen met een online shopping platform. Die trend is mede een gevolg van het feit dat ook klanten massaal overstag zijn gegaan. Het is niet eens zo heel lang geleden dat er nog de nodige argwaan bestond bij veel consumenten om een online bestelling te plaatsen. Tegenwoordig lijkt het de meest normale zaak van de wereld en wordt er van alles online besteld. Een goed functionerend online shopping platform maken is zo eenvoudig nog niet. Vooral als het gaat om een grootschalig online shopping platform met veel klanten en verkopen is het raadzaam deze te ontwikkelen met behulp van een deskundig internetbureau.

Kleinschalig online shopping platform

Umbraco is ook prima geschikt voor een kleinschalig eenmansproject. Ben je bijvoorbeeld een zelfstandige die zijn brood verdient met het verkopen van zelf geproduceerde e-books waarin je mensen uitlegt hoe zij gezonder kunnen leven, dan moet je het vooral heel simpel houden. Je kunt je e-books bijvoorbeeld verkopen via Paypal. Je integreert een aantal buy buttons op je site en eigenlijk ben je dan al klaar om je online business te starten.
Wil je echter meer betaalmogelijkheden aan je klanten bieden? Ben je daarnaast van plan om je aanbod sterk uit te breiden of wil je in de nabije toekomst ook(online)cursussen gaan geven? Dan heb je een plugin nodig die speciaal is ontwikkeld voor online webwinkels. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende mogelijkheden. Merchello is een gratis plugin die de moeite van het uitproberen waard is. Ook uCommerce biedt een gratis instapmogelijkheid. Wanneer je voldoende bent ingevoerd in Umbraco, ben je prima in staat om je eigen kleinschalige online shopping platform te maken.