Team | Axendo

Team

We zijn een hecht team, met veel inhoudelijke technische kennis. We gaan geen uitdaging uit de weg. Er heerst een informele sfeer op kantoor en geen enkele dag is hetzelfde. Om de dag goed af te sluiten spelen we vaak nog even een potje FIFA. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees verder om ons persoonlijk te kennen! Wil je weten hoe een dag op de werkvloer eruitziet? Klik hier om een kijkje 'achter de schermen' te nemen.

Raymond Jansen

projectmanager
& scrummaster

Raymond heeft projectmanagement helemaal in de vingers. Hij stelt de klant centraal, denkt mee en schrijft puike plannen. Bel hem gerust, of het nu om de voortgang, de offerte of inhoudelijke vragen gaat.

Maarten van der Donk

software architect & back-end developer

Laat het schrijven van de juiste technische oplossingen maar aan Maarten over. Hij denkt verder dan de standaard oplossingen voor een probleem. Hij gaat voor hoge kwaliteit. Net als bij zijn zelfgebouwde biertjes.

Eelco Duinsbergen

lead developer

Zeg je techniek, dan zeg je Eelco. Hij denkt met je mee. Mensen in organisaties helpen hun doelen te bereiken door de inzet van mooie, en eenvoudige technische oplossingen is wat hem drijft.

Martijn Beumers

managing director

Martijn is de motor van Axendo. Zijn interesses liggen bij business development, lean startup, scaling up en digitoegankelijkheid. Samen met het team helpt hij organisaties digitaal versnellen.

Arnold Visser

new business developer & umbraco consultant

Arnold kan elke vraag beantwoorden die je je maar bedenken kan over Umbraco. Ook is hij de juiste sparringpartner voor new business aanvragen.

Bart de Bruin

growth hacker & front-end developer

Bart zorgt ervoor dat jouw doelgroep zo effectief mogelijk zijn of haar doel bereikt. Door snelle experimenten te doen via verschillende kanalen zoekt hij naar de meest effectieve manier om jouw bedrijf te laten groeien!

Rob Bunink

full-stack developer

Rob programmeert zowel de back-end als de front-end. Hij heeft brede kennis van tools, technieken en programmeertalen die goed van pas komen bij onze projecten.

Stefan van Leusden

quality control
& support coördinator

Functionele en foutloze software. Dat is waar Stefan van houdt. Als tester binnen ons team houdt hij iedereen scherp. Verder is Stefan beheerder van de Axendo supportdesk.  

Vacatures

Vacature front-end developer

HTML, CSS precompilers, Javascript, BEM en Gulp/NPM kennen voor jou geen geheimen.

Bekijk de vacature

Stage marketing communicatie

Word jij blij van social media, content creëren, sales ondersteunen en Adwords beheren?

Bekijk de vacature

Vacature C# .NET Developer

Jij wilt de beste zijn in je vak en je verder ontwikkelen, maar plezier in je werk is ook belangrijk!

Bekijk de vacature