Umbraco Cloud

Cloudhosting is de nieuwe manier van het onderdak bieden (hosten) van websites. Het biedt volop voordelen ten opzichte van een fysieke server. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van meerdere servers die samen een cluster vormen. In tegenstelling tot een fysieke server kun je een virtuele cloudserver vrijwel onbeperkt uitbreiden qua snelheid, geheugen en opslagruimte.

Meer over Umbraco

Umbraco Cloud is een exclusieve op Microsoft Azure gebaseerde service die er voor zorgt dat jouw website op een veilige manier wordt gehost. Bovendien is het snel en flexibel en werk je op een speciaal Umbraco Cloud platform. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je lezen in deze interessante blogpost. Wanneer je gebruik maakt van deze nieuwe service, hoef je je geen zorgen meer te maken over het updaten van jouw versie van Umbraco. Dat wordt namelijk automatisch voor je gedaan. Uiteraard worden nieuwe versies eerst uitgebreid getest, voordat een upgrade daadwerkelijk wordt toegepast.

Umbraco Cloud heeft verschillende extra's voor je in petto. Zo wordt het starterspakket onder meer geleverd met handzame functies als content flow. Dit maakt het mogelijk voor ontwikkelaars en redacteuren om parallel te werken. Terwijl de ontwikkelaar op de achtergrond werkt aan jouw online platform, kan jij je gewoon bezig houden met de inhoud van je website, zonder dat het één van invloed is op het ander.
Ook Forms is inbegrepen in het starterspakket dat 25 euro per maand kost. Dit programma maakt het heel eenvoudig om bijvoorbeeld een contactformulier te maken. Dankzij het feit dat je beschikt over onbeperkte opslagruimte en dataverkeer is jouw website er bovendien helemaal klaar voor om een grote hoeveelheid bezoekers te ontvangen. Je hostingpakket is daarnaast inclusief een abonnement op Umbraco TV. Dit betekent dat je gratis toegang hebt tot allerlei online videotrainingen. Nieuwsgierig? Je kunt Umbraco Cloud veertien dagen gratis uitproberen.

Neem contact op