Wij geloven in de krachtenbundeling van specialisten

Een digitale product bestaat uit verschillende onderdelen zoals user experience, vormgeving en techniek. Door te kiezen voor een specialist verzeker je jezelf ervan dat de mensen die aan een bepaald onderdeel van je product werken precies weten waar ze het over hebben, alle ins en outs kennen en toepassen. Het werk wordt efficiënt gedaan, doordat het dagelijkse kost is. Dit zorgt voor naast een optimaal product resultaat ook voor een zo slim mogelijke inzet van je budget.

Axendo is technisch specialist voor digitale oplossingen. Iedere dag zijn onze ontwikkelaars bezig met het zo slim mogelijk oplossen van digitale vraagstukken, maar ook met het op de hoogte blijven van the latest op het gebied van techniek, veiligheid, etc. Daarnaast beschikken de ontwikkelaars beschikken over een grote kennisbank in de vorm van collega-ontwikkelaars waarmee gespard kan worden om de allerbeste oplossing toe te passen.

Wij werken graag samen met andere bureaus die een aanvullend digitaal specialisme hebben. Denk aan bureaus voor user experience/user interface, online marketing en database technologie. We trekken hiervoor graag vanaf het begin van een project gezamenlijk op, zodat het product optimaal kan profiteren van ieders specialistische kennis en kunde. Hieronder een overzicht van onze samenwerkingspartners en bureaus waar wij mee samengewerkt hebben aan een project bijvoorbeeld op verzoek van de klant.

We snappen dat klanten graag één aanspreekpunt willen. Wij vervullen graag die rol, omdat het voor ons als laatste schakel net zo belangrijk is dat alle werkzaamheden correct en op tijd uitgevoerd worden als voor jou. Zo heb je het gemak van een allround bureau en de zekerheid van specialisten.

Samenwerkingspartners

Met wie we nog meer samengewerkt hebben