Ontwikkeling

Bij Axendo werken deskundige ontwikkelaars die trots zijn op hun vak! We zijn een technisch, en gespecialiseerd internetbureau dat intelligente oplossingen maakt: apps, online platformen en interactieve media installaties.

Het opleidingsniveau van de ontwikkelaars is hoog en we zoeken voortdurend naar toepassing van de meest relevante technologie, gebruik makend van standaarden in de markt. Axendo is de eerste Certified Solution Partner van Umbraco in Nederland en oprichter van de Nederlandse Umbraco gebruikersgroep (DUUG). Daarnaast ontwikkelen we apps (Android, iOS, Microsoft) op basis van Xamarin, complexe webomgevingen op basis van Sitecore CMS en spellen en innovatieve interactievormen op basis van Unity 3D.

Wanneer we aan bestaande klanten vragen waarom ze voor Axendo gekozen hebben, is het antwoord heel consistent: de combinatie van deskundigheid met een heel open, vriendelijk team. Opdrachtgevers willen graag met ons samenwerken (en dat is wederzijds!). We merken dan ook dat klanten heel lang - jaren – en met plezier met ons blijven werken. De mensen bij Axendo hebben dan ook echt hart voor de projecten en er ontstaat een band met de opdrachtgevers.

Meer weten over hoe we te werk gaan of wil je gewoon eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat we allemaal nog meer doen en kunnen. 

Contact