Asset 1

Umbraco e-Commerce

Wil jij jouw Umbraco website omzetten naar een Umbraco e-commerce site? Of ben je van plan om je business uit te breiden en je producten ook online te gaan verkopen? Met Umbraco is het heel goed mogelijk om een webwinkel te maken. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende modules om jouw online webshop te realiseren. Of je nu een eenvoudige Umbraco webshop wilt of een uitgebreide webwinkel met alle toeters en bellen, op het platform van Umbraco vind je de oplossing die het best bij jouw wensen past. In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden op een rij om een Umbraco webshop te maken.

Over Axendo

Umbraco e-commerce een overzicht

Umbraco is eenvoudig te beheren en omdat het geen beperkingen kent wat betreft grafisch ontwerp, kun je een website helemaal naar eigen wens inrichten. Ook is Umbraco makkelijk te koppelen aan andere systemen. Het online platform biedt daarnaast ook alle ruimte aan ontwikkelaars. Zij benutten de vrijwel onbeperkte mogelijkheden onder meer om extra functies te creëren. Deze worden op het platform aangeboden. Heel wat plugins zijn gratis te downloaden, voor andere moet je echter betalen. Er zijn verschillende plugins beschikbaar die je in staat stellen om zelf een Umbraco webshop te bouwen. Het is uiteraard ook mogelijk om dit over te laten aan specialisten. Zij ontwikkelen voor jou een unieke webwinkel.

Een plugin die prima geschikt is voor de beginner is Merchello. Het is gratis en dus ideaal om uit te proberen zonder dat je gelijk op kosten wordt gejaagd. Met de starterskit kun je direct aan het knutselen slaan en de webwinkel eenvoudig in je website onderbrengen. Merchello kun je downloaden via our.umbraco

uCommerce is een, zoals ze het zelf noemen, 'out-of-the-box' Umbraco e-commerce oplossing die speciaal is ontwikkeld voor .NET. Je kunt het onder meer koppelen aan systemen als ERP, CRM en WMS. uCommerce geeft je de mogelijkheid om jouw Umbraco webshop te laten meegroeien met je business. In dit groeimodel kun je met de gratis versie beginnen en je webwinkel stap voor stap uitbreiden tot een volledige Umbraco webshop.

Tea Commerce is een uiterst flexibel e-commerce platform. Het komt met heel veel extra's die er voor zorgen dat je een professionele webwinkel kunt presenteren aan je klanten. Tea Commerce maakt gebruik van de kracht van Umbraco. Dit zorgt ervoor dat het voor de online winkeleigenaar eenvoudig is om producten te tonen en deze onder te brengen in verschillende categorieën. Daarnaast biedt deze extensie voor een Umbraco webshop uitstekende mogelijkheden om een marketingcampagne te maken. Let wel, er is geen gratis versie beschikbaar van Tea Commerce. Wil je een webwinkel laten draaien met dit pakket dan moet je een eenmalige investering doen van 1299 euro.

Ondersteuning voor jouw Umbraco webshop

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog meer plugins verkrijgbaar waarmee een online webwinkel kan worden gebouwd. Het is goed voor te stellen dat je het moeilijk vindt om te bepalen welk programma voor jouw business de beste optie is. Advies inwinnen bij een professioneel internetbureau kan dan ook geen kwaad. Ook kan het raadzaam zijn om de webshop door professionals te laten implementeren in jouw website. Vooral als je een webshop hebt die veel bezoekers trekt en waar veel conversies plaatsvinden, is hulp van gecertificeerde specialisten aan te raden. Axendo is een Umbraco Gold Partner, een onderscheiding die alleen wordt toegekend aan specialisten die voldoen aan de strenge eisen die door het Deense moederbedrijf, Umraco HQ worden gesteld. Axendo is een betrouwbare Umbraco partner die jouw onderneming met behulp van een slim platform helpt te groeien.

Contact opnemen