Martijn
13-6-2017

Axendo Umbraco Gold Partner

Afgelopen week hebben wij tijdens Codegraden 2017 in Denemarken onze hechte samenwerking met Umbraco beklonken met het Certified Gold Partnership. Deze status is een bevestiging van onze diepgaande Umbraco kennis en ervaring.


Afgelopen week vond het jaarlijkse Umbraco congres Codegarden 2017 plaats in Denemarken. Op dit jaarlijkse congres komen Umbraco experts vanuit de hele wereld samen. Umbraco is wereldwijd een van de meest gebruikte Content Management Systemen en meermaals bekroond als meest gebruiksvriendelijke CMS. Tijdens dit congres ontving Axendo het Certified Gold Partnership van Umbraco. Daarnaast kreeg DUUG, opgericht door onder andere Axendo, complimenten voor haar huidige rol binnen de Dutch Umbraco User Group. 

Het Certified Gold Partnership betekent dat een bureau bewezen heeft vergaande kennis te hebben van Umbraco en de nieuwste mogelijkheden, over een ruim aantal gecertificeerde ontwikkelaars beschikt en veel ervaring heeft met bedrijfskritische omgevingen. Ook hebben wij als Gold Partner een kort lijntje met Denemarken en kunnen wij rekenen op directe ondersteuning van de Umbraco ontwikkelaars op het hoofdkantoor. Zo kunnen wij de beste oplossingen garanderen voor onze klanten.

De langdurige samenwerking met Umbraco past goed in de strategie van Axendo; het ontwikkelen van grootschalige gebruiksvriendelijke webplatformen die organisaties online helpen groeien en online een sterke positie geven. Umbraco is een flexibel en open platform dat we eenvoudig en slim kunnen koppelen aan ERP systemen of andere backend systemen, waardoor online processen efficiënt verlopen.

Wij kunnen je alles vertellen over Umbraco