Asset 1

Internet platform

Een internet platform laten bouwen voor jouw organisatie? Dat is aan Axendo wel besteed. Het internetbureau is dé specialist op het gebied van het ontwikkelen van een internet platform met Umbraco. Axendo heeft online platforms gemaakt voor tal van organisaties zoals Amsterdam marketing, de EO, Aviko Foodservice, Lexima en het VSBfonds.

Axendo en Umbraco horen bij elkaar. Het internetbureau werkt al sinds 2009 met dit CMS. In de loop der jaren heeft Axendo bewezen over een grondige kennis van dit content management systeem te beschikken. In juni 2017 ontving Axendo hiervoor het Certified Gold Partnership, een bijzondere onderscheiding tijdens Codegraden 2017 in Denemarken, Het bevestigt nog maar eens dat Axendo over een groot aantal experts beschikt die zijn getraind in het maken van dynamische online platformen. Een Gold Partner geniet een aantal privileges. Zo heeft Axendo nauw contact met het hoofdkantoor in Denemarken en kunnen zij rekenen op een eerstelijns ondersteuning van het Deense moederbedrijf. Het zorgt ervoor dat Axendo altijd met de beste oplossingen kan komen voor haar klanten.

Internet platform voor elk type organisatie 

Voor Stichting Amsterdam Marketing ontwikkelde Axendo het meertalige internet platform iamsterdam.com. Deze website wordt jaarlijks door zo'n 18 miljoen mensen bezocht. Bewoners, toeristen, bedrijven kunnen er terecht voor allerlei informatie over de hoofdstad. Maar bijvoorbeeld ook voor de aanschaf van de Amsterdam City Card.
Rond het jaarlijkse spektakel The Passion, bouwde Axendo een internet platform dat het mogelijk maakt om de grote hoeveelheid aanvragen voor een gratis DVD van de uitzending op een adequate manier te verwerken. De publieke omroep gebruikt het inventieve EO actieplatform daarnaast onder meer voor ledenwerfacties en campagnes gericht op hulpverlening en ontwikkelingswerk.
Voor Lexima, een organisatie die scholen helpt bij dyslectie, ontwikkelde Axendo een leerplatform, waardoor het voor deze organisatie mogelijk werd om online trainingen aan te bieden.