Umbraco themes

Het uiterlijk van een website is als een visitekaartje. Het is de eerste indruk die een bezoeker van jouw site heeft. Een aansprekend uiterlijk kan er mede voor zorgen dat een bezoeker niet binnen vijf seconden je website weer verlaat. Beschik je over voldoende budget dan kun je professionals inhuren die voor jou een uniek thema ontwikkelen. Zo'n 'custom theme' heeft als voordeel dat je je echt van de massa kunt onderscheiden. Je kunt het thema zo laten ontwerpen dat het perfect aansluit bij jouw business. Wanneer je een website laat ontwikkelen door een daarin gespecialiseerd bureau als Axendo, loont het dan ook zeker de moeite om eens te informeren naar de mogelijkheden van een uniek, speciaal voor jouw business gemaakt thema.

Zelf aan de slag met Umbraco themes

Tenzij je verstand hebt van css, is het niet zo eenvoudig om zelf een template te maken. Toch is heel goed mogelijk om zelf een website in elkaar te zetten met behulp van Umbraco themes. Zo'n kant-en-klaar thema kun je meestal maar beperkt aanpassen. Umbraco themes worden veel gebruikt, vooral de templates die gratis zijn te downloaden.

Betalen voor Umbraco themes

Naast gratis thema's vind je op het internet ook allerlei thema's waarvoor je moet betalen. Dit soort thema's hebben een meer exclusief karakter en winnen het over het algemeen in kwaliteit van de gratis versies. Ook heb je meestal meer mogelijkheden om wijzigingen aan te brengen in het thema, waardoor je het uiterlijk naar eigen inzicht kunt aanpassen.