Asset 1

Umbraco training

Umbraco heeft verschillende online training video's die zijn bedoeld voor alle gebruikers. Speciaal voor ontwikkelaars biedt het ook de mogelijkheid om professionele trainingen te volgen. Zo'n Umbraco training moet ervoor zorgen dat zij hun kennis omtrent dit CMS steeds verder kunnen uitbreiden. Uiteindelijke doel is uiteraard het verhogen van de kwaliteit. Umbraco biedt verschillende trainingen waarvoor je punten kunt halen. Wanneer een ontwikkelaar 200 punten bij elkaar heeft gesprokkeld, mag hij of zij zich een Umbraco Certified Professional noemen.

Meer over Umbraco

Umbraco Fundamentals is de basis training die de cursist honderd punten oplevert. Deze cursus bevat onder meer onderwerpen als het kunnen definiëren van verschillende documenten, webdesign, sitenavigatie, het bouwen van lijsten, galerijen en formulieren en het kunnen omgaan met multimedia. De cursus wordt afgerond met een examen. Vervolgens moet de ontwikkelaar zich specialiseren en twee van de in totaal vier beschikbare trainingen volgen. Deze specialisaties die 50 certificaatpunten opleveren zijn:

  • Extending the Umbraco Backoffice
  • Umbraco, MVC and Visual Studio
  • Umbraco application integration
  • Searching and Indexing with Examine

Wanneer een ontwikkelaar alle 4 de trainingen met goed gevolg heeft afgelegd mag hij zich Umbraco Certified Master noemen.

Een complexe veelzijdige website maken, is niet zo eenvoudig. Je moet rekening houden met tal van zaken. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers eenvoudig kunnen manoeuvreren op je site en de aandacht wordt gevestigd op de informatie die er het meest toe doet? Hoe kunnen jouw klanten zich registreren en hoe kan de bezoeker direct in zijn eigen taal worden ontvangen? Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat veel organisaties gebruik maken van de diensten van een bureau dat de kennis en ervaring in huis heeft om een goede website te bouwen en onderhouden. Het feit dat Umbraco ontwikkelaars een training aanbiedt en kwaliteit beloond met een certificaat, is dan ook een goede zaak.

Neem contact op